15% på alt for deg som er eller blir medlem! Les mer »


#
100BON
 
Foreo LUNA 2 for Oily Skin
Foreo LUNA 2 for Oily Skin
Foreo LUNA 2 for Oily Skin

LUNA 2 for Oily Skin

LUNA™ 2 er et innovativt hudpleieprodukt med sitt optimalisert design som gir en dypere og mer effektiv rengjøring. Dens 8000 T-Sonic™ pulseringer gir en mild eksfoliering som fjerner døde hudceller, løser opp makeup rester i porer, og fjerner 99,5%...
1795 kr
ANTALL
  Legg til i favoritter    I butikk Finnes i butikk?
 
 

PRODUKTINFORMASJON

LUNA™ 2 er et innovativt hudpleieprodukt med sitt optimalisert design som gir en dypere og mer effektiv rengjøring. Dens 8000 T-Sonic™ pulseringer gir en mild eksfoliering som fjerner døde hudceller, løser opp makeup rester i porer, og fjerner 99,5% av smuss og fett fra huden. Børstens anti-aldringsfunksjon lager fine linjer og gjør at rynker blir mindre synlige og gjør at huden ser fastere. Den ultra hygieniske silikonbørsten er 35 ganger mer hygienisk enn en nylonbørste. Rengjøringsbørsten er helt vanntett og har 450 bruk per ladning. LUNA™ 2 er tilgjengelig i fire forskjellige modeller som passer til alle hudtyper.

ANVENDELSE

Bruksanvisning: • Smør din vanlige rens i ansiktet. Skyll LUNA™ 2 under lunkent vann og trykk på rensemodus. • Masser rensen rundt i ansiktet sammen med LUNA™ 2 i 1 minutt. Vask og tørk ansiktet, og deretter påfør din vanlige hudkrem. • Aktiver anti-aldringsknappen på LUNA™ 2. Bruk den rundt i ansiktet i 1 minutt på områder hvor rynker ofte forekommer. Trykk deretter på knappen igjen for å slå av apparatet, og deretter skyll ansiktet. Denne rutinen bør ta 1 minutt.
 
 
SKRIV OMTALE
Hva synes du om produktet? Skriv din omtale her!
KOMMENTARER
Det finnes ennå ingen kommentarer  
 

Ved bruk av kicks.no godkjenner du at vi benytter cookies for å øke brukeropplevelsen.

Laster...